> Events  > Conversion Cult Unconference #01 – 19 maart 2020

Conversion Cult Unconference #01 – 19 maart 2020

Veel CRO specialisten in Vlaanderen voelen zich eenzaam. Het aantal Belgische bedrijven met een volwaardig CRO team is namelijk op 2 handen te tellen. De realiteit is dat in de meeste bedrijven en agencies maar 1 iemand verantwoordelijk is voor conversie-optimalisatie. En die heeft natuurlijk niemand om mee te praten of van gedachten te wisselen.

Laat dat nu net de bedoeling van deze unconference zijn. Het is een meetup van conversie specialisten waar iedereen wat van elkaar leert. Bovendien is de therapeutische waarde ervan niet te onderschatten. ­čÖé

Doe je aan conversie-optimalisatie wil je graag gedachten uitwisselen met andere vakidioten en wat van elkaar leren? Schrijf je dan in via Eventbrite.

Voor wie is deze unconference?

Conversion Cult is een event voor professionals die dagelijks proberen om online conversies te verhogen. Sommigen zijn gespecialiseerd in user research of analytics, anderen in usability en UX. Misschien ben je wel vooral bezig met het technisch opzetten van AB-tests of pas je alle dagen de juiste psychologische trucjes toe om mensen te sturen in hun online gedrag. Een divers publiek met verschillende achtergronden en verschillende maturiteit in CRO. Iedereen is welkom. Of je nu net bent begonnen in je eerste CRO-functie of tot de top 3 CRO experts ter wereld behoort.

Wat is eigenlijk een unconference?

Een unconference is een soort mini-conferentie waarbij de deelnemers zelf bepalen welke onderwerpen aan bod komen. Elke deelnemer mag een onderwerp op het bord hangen. Dat kan een presentatie zijn die je zelf wil geven, of een topic waarover je eens wil praten met sectorgenoten.

Ben ik verplicht om ook iets te presenteren?

Nee natuurlijk niet. Je kan ook gewoon komen luisteren wat anderen te vertellen hebben en je zal er ongetwijfeld veel van leren. Maar een unconference staat of valt natuurlijk wel met de content die gebracht wordt. Misschien is er wel een heel specifiek stukje van je job waar je graag over vertelt? Of heb je een probleem waar je vaker mee worstelt en wil je weten hoe anderen daarmee omgaan. Kan allemaal, maar moet dus niet.

Programma:

18u: ontvangst met een hapje
18u30: uitleg + opening van het bord
19u: unconference ronde 1
19u30: unconference ronde 2
20u: unconference ronde 3
20u30: pizza en pintjes

Inschrijven via Eventbrite

Heb je nog vragen? info@upwave-agency.com

Met dank aan

Convert.com, a low stress, high return #abtesting and #personalization tool for enterprises who want more from their #cro budget.


CRO Caf├ę, de wekelijkse (nederlandstalige) podcast over klantgerichte digitale optimalisatie

Post A Comment